Blogit

Avaruuskirurgista mansikanpoimijaksi

Saimme kuulla 2016 Suomen europarlamenttiedustajalta demarien Miapetra Kumpula – Natrilta kuinka Balkanin maantiellä vaeltaa joukko tulevia Akavalaisia. Eurooppa ei “ollut valmis satoihin tuhansiin korkeakoulutettuihin turvapaikanhakijoihin.” Eipä todellakaan ollut. Matka Mostarista on näille tulijoille ollut todella pitkä, neljässä vuodessa ei ole monikaan edes Saksaan ehtinyt, Suomeen ei yksikään.

Ruotsi kyllä kippasi humanitäärisen maahanmuuton jätteet Suomeen silloisen SOS- hallituksen siunauksella. Olemme saaneet kaikki mahdolliset lieveilmiöt, mutta ensimmäinenkin 2015 – 2016 saapumiserän professori antaa odottaa itseään. Alkuasukaskulttuurin naistenahdistelijoita ja raiskaajia riittäisi vaikka uudeksi Suomen vientituotteeksi.

Kun näitä korkeakoulutettuja ei saapunutkaan, alettiin valtion rahaa kipata kotoutustoimiin ja ajateltiin, että saamme sentään kelpo siivoojia ja hoitoalalle työvoimaa paikkaamaan ikärakenteen tuomat haasteet vanhusten hoidossa. No, eipä tämäkään onnistunut. Jos ei korkein visio toteudu alennetaan tähtäintä toivoen, että hyötyisimme edes jotain humanitaarisesta haittapopulaatiosta.

Aivan kuten sadussa, jossa hiiri teki kissalle takkia, mutta lopulta tuluskukkarokin jäi saamatta.

Nyt nukkekotihallitus on aikeissa antaa työluvat kielteisen turvapaikkapäätöksen saajille, koska saamme heistä työvoimaa mansikkapelloille ja perunan taimien (Kulmuni?) istuttajiksi. Sinänsä linjakasta: Antti Rinne jo tämän meille vaalien alla tv-tentissä lupasi. Näin on nämä korkeakoulutetut alennettu peloille, mitähän Kumpula-Natri tästä sanoisi, akavalaisista uudisraivaajista. Kaikki tiedämme, ettei tämäkään tule toteutumaan ja jäämme odottamaan seuraava hölmöilyä turvapaikkapolitiikassa.

Meno on kuin Titanicin kannella: laiva uppoaa ja siitä huolimatta yläkannella jousikvartetti soittaa ja juhlat jatkuu. Frederikin tuotannosta sopivampi kappale olisi tämä:

https://www.youtube.com/watch?v=jSHoiNAITfE

Moniosaajia ja yhteiskunnan  kultamunia on olemassa vain vihervasemmiston harhaisissa “Jalo villi” – ajatuksen muokkaamissa päiväunissa.

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!