Blogit

Ei lisää tuontirikollisia Suomeen

Osana valmistautumista tuleviin kevään 2023 eduskuntavaaleihin ovat perussuomalaiset julkaisseet kriminaalipoliittisen ohjelman. Suotavaa olisi, että muissakin puolueissa tähän paneudutaan ja tehdään oikeat johtopäätökset: kansalaisten oikeustaju vaatii muutoksia lainsäädäntöön.

Keskeisiä asioita PS:n ohjelmassa ovat kovemmat tuomiot henki- ja väkivaltarikoksista, myös seksuaalirikoksista ja ns. “paljousalennuksen” poistaminen. Puuttuisimme entistä tiukemmin myös vaarallisten vankien vapautuskäytäntöihin, nuorten rikosvastuun alarajaan ja valtavasti väkivalta- ja katurikollisuudessa yliedustettujen tuontirikollisten palauttamiseen kotimaihinsa.

Välikysymykseen asiasta liittyivät pienen yskimisen jälkeen kaikki oppositiopuolueet. Toivoa sopii, että pysytään asian ytimessä, eikä lähdetä hallituksen tavoin vesittämään asiaa ja puhumaan pelkästä nuorison yleisestä pahoinvoinnista ja ja höpisemällä sadan vuoden takaisista satamajätkien joukkotappeluista, kuten mm. Helsingin Sanomat 11.12. tekee. Tällä perustellaan ilmeisesti sitä, että katuväkivalta on hyväksyttävä, koska sitä on ollut aina!

Koko syksyn eduskuntaa ja mediaa on puhuttanut jengirikollisuuden räjähdysmäinen kasvu. Tämä jo pitkään tiedossa ollut tosiasia on vääntynyt ongelman aiheuttaneiden puolueiden ja median suussa “ilmiöksi”, ikään kuin puhuttaisiin jostakin, mikä vain itsestään sattui syntymään. Me kaikki tiedämme, että tämän takana on vuosikausien sinisilmäinen haitallisista maista Suomeen tuleva maahanmuutto. Suuret kaupunkimme kohtaavat enenevässä määrin saman tilanteen, jonka kanssa lähes jokainen eurooppalainen suurkaupunki on jo pitkään paininut.

Nykyhallitus on tehnyt historiallisen suurta vahinkoa suomalaisten toimeentulon ja turvallisuudentunteen heikentämiseksi. Koronapandemia ja Ukrainan sotatila käyvät selitykseksi vain osalle valtavasta velan määrästä, mitä on otettu tilkitsemään budjettien vuotamista ja kylvetty erilaisiin maailmanparannushankkeisiin. Näkyvän turvallisuuden heikentymisen kaduilla lisäksi on kansalaisen menettämässä taloudellisen turvallisuuden tunteen. Miten pärjätä arjessa kasvavien elinkustannusten kanssa?

Viimeisimpänä hullutuksena hallitus päätti antaa laittomille maassaolijoille ilmaisen terveydenhuollon – vieläpä ohituskaistan suomalaiseen hoidontarvitsijaan nähden. Tämä ja kaikki helpotukset tukien piiriin pääsemiseksi, perheenyhdistämiset ja tulijamaiden kielten, kulttuurien ja uskontojen tukeminen taloudellisesti veronmaksajan pussista luovat uusille onnenonkijoille syyn tehdä kaikkensa tänne päästäkseen. Tämä kaikki heikentää suomalaisten uskoa valtiovaltaan ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseen.

Ainoastaan perussuomalaiset ovat asiasta pitäneet jatkuvasta leimakirveiden heiluttelusta huolimatta ääntä ja kertoneet selkeän ensimmäisen ratkaisun avaimen: lopetetaan Suomelle taloudellisesti ja turvallisuuden kannalta haitallisista maista tuleva humanitaarinen maahanmuutto kokonaan.

Olen itse nähnyt tämän kehityksen alkuajat asuessani pääkaupunkiseudun lähiöissä kaupungin vuokrataloissa 90-luvulla ja vuosituhannen alussa. Jo tuolloin lähes päivittäin kuuli tarinoita esimerkiksi lähiliikenteen junissa matkustavista turvapaikkataustaisista nuorisoporukoista, jotka aiheuttivat uhkaa ja hämmennystä kanssamatkustajilleen. Valitettavasti myös omia perheenjäseniä osui tulilinjalle ja tuli ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi näiden kohtaamisissa. Tämä olikin eräs tekijä päätöksessä muuttaa pienempään kaupunkiin tänne Hämeeseen.

Kuulen monta kertaa uusia ihmisiä tavatessani saman kysymyksen, miksi olette maahanmuuttajavastaisia. Pienen keskustelun jälkeen saan lisättyä ymmärrystä siitä, että en ole, eivätkä perussuomalaiset puolueena ole, kaikkea maahanmuuttoa vastaan. Itselläni on työtovereina ja kollegoina hyvinkin monipuolisesti eri maista tulleita ihmisiä.

Seuraavaksi kysytään, miksi puhumme “vain” maahanmuuttajien tekemästä rikollisuudesta. Kuten tuo ohjelmamme osoittaa, niin puhumme kaikista rikollisista, tekijästä riippumatta. Ei ole kuitenkaan mitään järkeä lisätä ulkomailta haitallisen maahanmuuton tuomia turvallisuusongelmia ja väkivaltaa jo olemassa olevien lisäksi.

Sehän on kuin reikien poraamista vuotavaan veneeseen, jota toisesta päästä äyskäröidään tyhjäksi.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh

Odottelin tänään Itäkeskuksessa metroa, niin en olisi kyllä taas uskonut olevani Suomessa.
Kaiken mogadishuälämölön keskellä, joku pallopää tuli naaman eteen huutamaan jotain ihme kieltä.
En tiedä mitä huusi?
Mutta ei ole oikeasti kiva olla vähemmistönä omassa maassaan, kaikenlisäksi ”hiljennettynä vähemmistönä” eli ei saa sanoa edes mitään.
Ja kaikilla ei tosiaan ole sitä mahdollisuutta että muuttaisi pois, en minäkään täällä enää muuten ois.

p.grandell

Muuta maalle, itekkin olen tukholmassa asunut 20vuotta, muutin 6 vuotta sitten suomeen takaisin, ostin saaristosta kivan talon, täällä on ollut pari perhettä irakaanoja, muuttivat stadiin, sanoivat että täällä rasisteja, koska ihmiset sanoivat että pitäkää kakaroistanne huolen, kun ryöstivät paikkakuntalaisten lasten tavaroita. heh, on näköjään rasismia kun sanotaan kuin asiat on, kertoo paljon meidän pk päättäjistä, ihan perseestä on poliitikot. niin maalla hyvä olla, ei metroja,jonoja, kaikki palvelut on ,hammaslääkäriin heti, ei jonoja missään, saa parkeerata kuinka tyckää jne. lupsakkaita ihmisiä, autetaan kun keritään, turha olla jossain mogadishussa, ja aina kuunnella mölötystä ja tuntea itsensä huonommaksi…sama oli ruotsissakin, eivät uskalla olla maalla nämä yön-timot/karvaranteet….täällä hoidetaan asiat kuin ne kuuluu…

viisas päätös

Me lähdimme erinomaisesta paikasta kuin martinlaakso. Erinomainen siksi, että työn puolesta oli siinä ns välimaastossa. Mutta. Liikaa alkoi olemaan näitä ongelmia. Sai suoraan sanoen pelätä keskellä päivääkin. Nykyäänhän taitaakin olla ns paskottu koko alue. No. Ei olla kaduttu kun lähdimme. Päinvastoin.

p.grandell

et oo ainoa, ja muutto sen kuin nopeutuu, toivottavasti näitä raketti ja aivokirurgeita muuttaa myös tuhoamaan west endiin, graniin, saavat mitä ovat pyytäneet

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!