Blogit

Syntyvyys ja maahanmuutto

Yle uutisoi syntyvyyden olleen koko mittaushistorian, joka on alkanut vuonna 1900, ennätysalhaista tammi-syyskuussa 2022. Suomen väkiluku kuitenkin kasvoi lähes 11 000 hengellä maahanmuuton johdosta. Syntyvyydestä ja jatkuvasta väkiluvun kasvusta on muodostunut jonkinlainen pakko, ikään kuin yhteiskuntaa ei voisi sopeuttaa sen mukaan kuin kansalaisten määrä edellyttää. Maailman tasolla juuri väestön liikakasvu on todellinen ongelma ja syy muun muassa ilmaston muutokseen. Tätä ei vain haluta sanoa ääneen, koska väestönkasvu on peräisin Afrikasta ja muista alikehittyneistä maista.

Koska yleinen hyväksytty mielipide on, että Suomen väestön tulee kasvaa hinnalla millä hyvänsä tuodaan näistä kolmansista maista jatkuvasti Suomelle ja sen kansalle haitallista, huonosti integroituvaa väkeä. Kaikki maahanmuutto ei ole tietenkään haitallista, osa tulijoista on varmasti töitä saanut ja aseman yhteiskunnassa luonut.

Tälläkin hetkellä haetaan Ukrainan tilanteen varjolla uusia sijoituspaikkoja vastaanottokeskuksille. Pahoin pelkään, että tulijat näihin keskuksiin eivät ole ukrainalaisia perheitä vaan vastaavaa ainesta kuin 2015 syksyllä. Koronatilanteen helpotettua on Välimeren yli taas “pelastettu” tuhansia onnenonkijoita ja Etelä- ja Keski-Euroopan maissa alkaa vastaanottokapasiteetti loppua ja taakkaa aletaan jakamaan myös tänne pussin perälle, Suomeen.

Kun suomalainen syntyy on hänellä heti niskassaan velvollisuuksia: oppivelvollisuus, pojilla asevelvollisuus, oletuksena työpaikan löytäminen ja verojen maksu. Vanhemmilla on heti syntymän jälkeen elatusvelvollisuus ja niin edelleen. Kun haittamaahanmuuttaja saa Suomesta ensin turvapaikan ja myöhemmin mahdollisesti oleskeluluvan ovat ne oikeuksia.

Oleskelulupa on jo nimestä lähtien lupa olla tekemättä mitään, oleskella vain. Tämän huomaa helposti pääkaupunkiseudun ostoskeskuksissa, siellä todella oleskellaan koko veronmaksajan rahoittaman maahanmuuttoteollisuuden edestä. Eikä kyse ole mistään uudesta ”ilmiöstä”, sana jota media tapaa käyttää kun ikävistä asioista kirjoitetaan. Jo edesmennyt Tony Halme on parikymmentä vuotta sitten ottanut asiaan suoraan kantaa Helsingin rautatieasemalla näitä notkujia tavatessaan: ”Tehän ootte varmaan VR:llä töissä, kun te siellä aina roikutte?”. Tänä päivänä suurimmista kaupungeista on jo vaikea löytää julkista paikkaa, missä näitä seinien pystyssäpitäjiä ei olisi.

Suurimmat kaupungit alkavat olla jo ns. Ruotsin tiellä ja menetettyjä. Muilla Suomen kaupungeilla on vielä mahdollisuus kehitys pysäyttää tai ainakin jarruttaa sitä, jos oikeat päättäjät saadaan kaupunkien valtuustoihin ja kansanedustajiksi. Kenenkään etu ei ole, että rappukäytävän nimitaulusta häviää viimeinenkin Peltonen tai Virtanen ja korvautuu kaukomaiden nimillä.

Olen valmis tämän eteen kaikkeni tekemään.

Pia Kuparinen, Ek-vaaliehdokas, Hämeen vaalipiiri

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Persuihin pettynyt

Normaali maahanmuutto on sellaista missä ihminen muuttaa uuteen maahan, elättää itse itsensä ja kotoutuu omin neuvoin, koska hänellä on halu kotoutua. Jos hän ei viihdy hän voi muuttaa jonnekin muualle tai mennä takaisin sinne mistä on tullutkin. Jostain syystä suvakit haluavat elättää ja yrittää kotouttaa aikuisia miehiä afrikasta ja lähi-idästä, joiden kulttuuri ei hyväksy länsimaalaistumista, joilla ei ole mitään kykyjä, millä pärjätä länsimaissa, eikä minkäänlaista ammattitaitoa, jolle olisi käyttöä länsimaissa. Ainoa missä voivat pärjätä, on sossun elättinä oleminen. Sitten näistä eläteistä sanotaan, että he ovat syrjäytyneitä länsimaisen rasismin vuoksi vaikka heidän OMA kulttuurinsa ja heidän OMA osaamattomuutensa estää heitä olemasta mitään muuta kuin syrjäytyneitä länsimaissa.

Miksiköhän suvakit eivät muuten ota näitä lääkäreitä ja muita korkeasti koulutettuja moniosaajia asumaan omiin lähiöihinsä tai jopa omiin koteihinsa? Hehän ei nyt pääse nauttimaan monikulttuurisuuden iloista kun eivät ole koskaan pääse tapaamaan näitä kultakimpaleita vaikkapa koiran kusetusreissulla.

PS. Osaako Pia tai joku muu persu kertoa mikä ihmeen puhdistus perussuomalaisilla on menossa kaupungin valtuustojen suhteen? Tatu Tyni, Pauli Kossila, Risto Huovinen, jne… muutenkin sananvapauden tila perussuomaisten puolueen sisällä näyttää olevan kovasti ristiriidassa jopa puolueen oman arvomaailman kanssa:https://www.perussuomalaiset.fi/arvomaailmamme/ (Suoraa puhetta ei saa pelätä osio)
Mistä tässä oikein on kyse?

John Quiman

Inhimillisyyden nimissä tulee kaikki kehitysmaalaiset, jotka eivät elätä itseään, palauttaa kotimaihinsa, jotta he voisivat kokea tutun ympäristön, voisivat kokea osaavansa asioita ja ymmärtävänsä missä ovat. Muussa tapauksessa he voivat huonosti maailmassa, jota eivät ymmärrä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Määkivä ihmettelevä goyim lammas

Niinkauan kun suomessa sallitaan vapaamuurarius ja juutalainen tyhjästä painettu raha KAIKKI tälläinen turhan päivänen valittaminen ja ihmettely on turhaa!! Voisi vaihtoehto mediat harvoja lukuunottamatta pikku hiljaa ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä vai eikö tämä lammas goyim kansa ole vielä saanut tarpeekseen????

Valko ihoinen goyim on todellakin pääosin äärimmäisen aivokuollut ja typerä ilmestys nykypäivänä niitä harvoja vastarinta liikkeen jäseniä ym muita J kysymyksen ymmärtäneitä!! Näin loppuun vielä stuuupid goyim!!!

Pantse

Missä välissä nykynaiset kerkeää tehdä lapsia, kun he haluavat elää täysin samanlaista elämää kuin miehet? Äitiys kuuluu naiseuteen, miten käy äitiyden kun naiset haluaa olla länsimaissa miesten kaltaisia?

John Quiman

Minkähänlaisia sisäisiä ongelmia lapsettomuus aiheuttaa naiselle, jonka yksi elämän tehtävistä on synnyttää? Ei koskene jokaikistä naista, mutta liki kaikkia. Nythä tätä biologista tarvetta monet naiset pyrkivät vähättelemään, voidakseen elää plastiikkanukkena muotivirtauksissa.

Määkivä ihmettelevä goyim lammas

Niinkauan kun suomessa sallitaan vapaamuurarius ja juutalainen tyhjästä painettu raha KAIKKI tälläinen turhan päivänen valittaminen ja ihmettely on turhaa!! Voisi kansalainen pikku hiljaa ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä vai eikö tämä lammas goyim kansa ole vielä saanut tarpeekseen????

Valko ihoinen goyim on todellakin pääosin äärimmäisen aivokuollut ja typerä ilmestys nykypäivänä niitä harvoja vastarinta liikkeen jäseniä ym muita J kysymyksen ymmärtäneitä!! Näin loppuun vielä stuuupid goyim!!!

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!