Blogit

Erityinen sarjayksittäistapaus

Olemme nyt nähneet maassamme ensimmäisen, ilmeisen poliittisen väkivaltahyökkäyksen.

Perussuomalaisten vaikuttaja Pekka Kataja joutui raukkamaisesti omassa kodissaan mitä ilmeisimmin tappohyökkäyksen kohteeksi. Isku oli raakalaismainen, ja pahimmillaan kuolemaa hakeva.

Miestä oli lyöty kalloon monta kertaa kaiketi vasaralla, ja on ihme, että henkilö jäi tästä henkiin. Muukin käytetty väkivalta oli epäinhimillistä.

Muistaakseni joku tietty saksalainen miekkonen koki saman kohtalon tässä vuosi pari sitten. Näin tämän herrasmiehen pään pahasti runneltuna, ja suutuin, surin ja häpesin.

Kysyn vain niiltä tahoilta, sekä politiikan vaikuttajista että varsinkin kauttaaltaan vihervasemmistolaiseksi muuttuneelta valtamedialtamme. Miksi väsymättömästi lietsotte vihaa ja aggressiota normikansalaisajattelua vastaan? Emme ole mitään äärioikeistolaisia. Emme vain halua hallitsematonta maahanmuuttoa kehitysmaista ja tietyn uskonnon tunkua tänne. Siihen en ole saanut milloinkaan vastausta, että miksi te haluatte!?

Ja on erittäin oikeellinen kysymys miettiä muun muassa sitä, että miksi kukaan meistä eurooppalaisista olisi vastuussa yhdestäkään ei-eurooppalaisesta, joka ei ole ollut koskaan orjana, emmekä me nykyeurooppalaiset ole pitäneet ainuttakaan ihmistä orjina. Lisäksi muunlaisten ihmisten harjoittamaa orjatoimintaa on ollut koko ajan, ja se jatkuu yhä!

Koko tämä liikehdintä on ikään kuin paholaisen tekelettä, jossa halutaan tuhota koko länsimainen historia. Siihen en aio suostua – älä sinäkään, kuka ikinä oletkaan.

Poliittinen väkivalta on tullut ehkä jäädäkseen tähänkin maahan ja yleensä länsimaailmaan. Tietääkseni tällaista ei ole ilmennyt tällaisissa valtiossa, kuten Suomi, kymmeniin vuosiin.

Mitään sellaista emme voi sallia! Koko valtiokoneisto välittömästi liikkeelle ja heti!

Sekä siis ihan oikeasti, Raija kiltti, jättäisit nyt kuitenkin Päivin rauhaan ja vailla syytteitä; olen sanonut omalla vaatimattomalla tavallani ennenkin, että tässä voit astua liian suuren Olennon varpaille. Etsi ja syytä ihan oikeita rikollisia – Räsäskän Päivi ei ehkä ole se oikea kohde. Ota kiinni raiskausrinkejä, huumeporukoita, ammattivaraskoplia ja sen sellaisia – ja tee työtäsi.

_ _ _

Jatkan vielä tästä:

Arvoisa valtakunnansyyttäjä, rouva Toiviainen, älkää syyttäkö enää ihan näin kevyesti ketään.

Kristitty poliitikko Päivi Räsänen tuskin on tuottanut tässä mitään ongelmaa. Kertoipa vain mielipiteensä. Miksei sitä voida hänelle sallia!

Hänellä on sananvapaus tulkita Raamattua, ja se ei Teille kuulu sitten kerrassaan yhtään mitään. En ole kaikesta samaa mieltä, mutta kokonaisasiansa on hyvää sanomaa.

Tähän maahamme ei muutenkaan saa muodostua yhtään mitään ajatus- saatikka mielipidepoliisia. Meillä kaikilla on oikeus olla omaa mieltämme milloin, miten, missä, kuinka ja miksi tahansa. Kukaan virkamies ei saa sitä päättää – rouva Toiviainen, sikäli mikäli olette eri mieltä ja teillä on jokin oma ns. missio tässä, niin olkaa hyvä, miettikää! Erotkaa!!

Me kansalaiset olemme tämän maan omistajia, ja meillä on ensisijainen oikeus määrittää, mitä tässä maassa toteutuu. Eli siis mitä täällä tapahtuu ja kenen toimesta. Olen, ja tulen aina olemaan sitä mieltä, että, mikään aate, uskonto, vakaumus tms. ei saa olla arvostelun, kritiikin ja analyyttisen ajattelun ulkopuolella, ja tätä periaatteistoa ei saa mikään ja kukaan muuttaa.

Saanen osoittaa tietyn aiemman kirjoitukseni linkin, johon suosittelen tutustumaan: https://blogit.kansalainen.fi/suomi-ja-viro-erkaantuvat/

_ _ _

Lisäksi muutamia ajatelmia:

Joku on joskus kysynyt, että milloin sielu tulee syntyvään ihmistaimeen?

Täsmälleen silloin, kun Luoja niin päättää; Hän on ikään kuin nähnyt jo ihmisen idussaan, mutta Hän päättää siitä täysin suvereenisti, ja ehkä ihmistä ei kaikissa ajoissa ja tilanteissa vielä olekaan; (Ps.139;16), niin Jumala ajattelee ihmisen silloin ja siten kuin Hän haluaa, ja se siitä. Ilmiötapaus nimeltä Jeesus siis oikeasti päättää, milloin ihmisestä tulee ihminen, eikä se Hänelle ole mikään ongelma. Tämä Henkilö päättää paljon muutakin – meistä kaikista!

Mutta siitä emme pääse mihinkään, Suomi on kuin Titanic. Lue faktat, katso loistava filmikin!

Se, mistä olen erittäin pahoillani, ja mikä on suorastaan anteeksiantamatonta, on, että tämä Suomi on minunkin maani. Nyt vaikuttaa, ettei enää ole. Kansa kuitenkin äänestää näin kuten nähtyä on, joten tulos on odotettu: Suomi mm. ottaa velkaa ja maksaa EU:n velkoja…

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.