Blogit

Käenpoikia tarjolla Afganistanista

Leppälintu syöttämässä käenpoikasta.

Hallituspuolue keskusta laittoi loppukesän teatterissaan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Juha Pylvään lausumaan muutaman sanan maahanmuutosta. Käsikirjoitukseen kuului, että vihervasemmisto ja puolueen puheenjohtaja Saarikko asiaa heti paheksuivat ja tästä valaistuneena heti seuraavana päivänä Pylväs ripottelikin tuhkaa niskaansa ja veti sanansa takaisin.

Kuten asia nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä menee, ei merkitystä ole sillä mitä sanotaan vaan kuka sanoo. Pylväs sai vuolaita kiitoksia pahoittelustaan puolueensa johdolta ja synninpäästön vasemmistolaisilta hallitustovereilta. Siinä missä samoista sanoista toiselle napsahtaa syyte, riittää toiselle vain mea culpa, anteeksipyyntö sanoista, joita tuli epähuomiossa käyttäneeksi. Totta kai sananvalinta ”loisivista elintasosurffareista” oli harkittu, vaikka ei todellakaan omaperäinen.

Tämä kertoo vain keskustan epätoivosta omaa profiilia nostettaessa: ei edes pystytä omaan sanastoon asiassa vaan varastetaan muilta.

Viestinä tässä manööverissä oli hämätä kansalaista siitä, että keskusta jotain haitalliselle humanitaariselle maahanmuutolle muka tekisi. Ei tee, vaan on muun hallituksen kanssa avosylin ottamassa taas uusia tuntemattomia sotilaita vastaan, juuri kuten Sipilä teki luvatessaan talonsa 2015. Tuo kutsu kuultiin läpi Lähi-idän ja Suomi maksoi kovan hinnan tästä sinisilmäisestä oman kilven kiillotuksesta.

Saimme havaita tuolloin, että tulijoissa ei ollutkaan monen odottamia naisia ja pikkulapsia. Kerätyt lelut ja lastenvaatteet jäivät käyttämättä, potkuhousut eivät aikuisille miehille sopineetkaan. Nyt meidät yritetään saada maksamaan maailman suurvallan USAn laskua siitä, että myös Suomi lähti osana luotua koalitiota Afganistaniin turvaamaan rauhaa ja pitämään järjestystä yllä. Jälleen pitäisi avata ovet hallitsemattomalle maahanmuutolle.

Suomi myös järjesti operaation, jossa tuotiin omia kansalaisia ja heitä auttaneita paikallisia ilmasillalla kotiin. Täytyy ihmetellä miksi Suomella on ollut Afganistanissa lähes 400 henkilöä työllistävä lähetystö ja miksi ihmeessä sieltä tulleita suomalaisia kuskataan vastaanottokeskuksiin? Ja kuullun mukaan vielä lisää pitäisi tuoda. Vaikka meille toisin väitetään, on hyvin todennäköistä, että tulijoiden taustoista ei ole taaskaan riittävää tietoa. Muun muassa Englantiin on evakuoitu lentokieltolistalla olevia ja Ruotsi huomasi tulijoiden joukossa jo kertaalleen rikosten takia maasta karkoitettuja. Tuskin Suomen tiedustelu tätä parempaan selvitystyöhön pystyy.

Afganistanin kriisin varjolla yritetään avata rajat hallitsemattomalle humanitaariseelle maahanmuutolle. Turvapaikanhakujärjestelmää käytetään väärin, eikä sillä todellisuudessa auteta kuin ihmissalakuljettajia ja koko järjestelmän ympärille syntynyttä liiketoimintaa. Vokkikeisarit hierovat jo karvaisia käsiään odottaen veronmaksajien rahoja ja riittävän hyväuskoisia kuntia, joihin saavat rahastuslaitoksensa perustaa.

Suomi on ja tulee olemaan tulijoille kohdemaa niin kauan kuin täällä on tarjolla verrokkimaita paremmat etuudet ja muut vetovoimatekijät. Työvoimapulan paikkaajiksi näiden huonosti integroituvien maiden tulijoista ei ole, kasvatamme ainoastaan jo syntyneitä halpatyömarkkinoita. Todellinen työperäinen maahanmuutto edellyttää olemassa olevaa työtä, johon ei löydy kotimaasta tekijää. Nämä maahantulijat myös kotoutuvat ilman yhteiskunnan toimia.

Voimme, ja meidän pitää, kunnissa ja kaupungeissa torjua maamme turvallisuudelle ja taloudelle haitallinen maahanmuutto. Todelliset hädänalaiset jäävät pakolaisleireille joko maan sisään tai lähialueille. Valitettavasti meillä ei ole velkarahalla mahdollisuuksia juuri heitäkään auttaa. Alijäämäisten kuntien ja valtion tulee ensisijaisesti turvata maamme hyvinvointi. Mikäli saamme tulevaisuudessa taloutemme kuntoon, harkitaan sitten rahan käyttämistä myös maailman ongelmien ratkaisemiseen.

Afganistanista kuuluu myös positiivisia uutisia. Talibanin tiedottaja ja puhemies on antamassaan haastattelussa Itävallan suurimmalle sanomalehdelle Kronen Zeitungille luvannut, että heidän hallintonsa ottaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ja rikosten takia karkoitetut takaisin maahansa. Tähän tarjoukseen on syytä tarttua ja saada palautukset taas käyntiin, nehän ovat olleet pysäytyksissä maan epämääräisen hallintotilanteen ja koronan takia. Nyt kun maan tilanne hallinnon osalta on länsimaidenkin toimesta todettu vakaaksi ja Taliban-hallinnon kanssa suunnitellaan yhteistyötä, on tämä asia neuvoteltava kuntoon ensimmäisten joukossa. Vastineeksi voidaan harkita humanitaarista apua paikan päälle ja lähialueille.

Palataan vielä Pylvään käyttämään sanavalintaan. Koska selvästi varsinkin sana loisiminen sai tässä yhteydessä aikaan vasemmistolaisen älämölön, on syytä kehittää uusia kuvauksia asiasta. Voisimme hakea tässä kohtaa vertauksen luonnosta, lintujen parista. On nimittäin olemassa tilannetta hyvin kuvaava laji.

Se on käki.

Käki tunnetusti munii toisten, yleensä pienempien lintujen pesiin ja kasvaessaan käenpoika syrjäyttää muut pesän asukit aina emoltaan lisää ja lisää ravintoa vaatien. Samalla tavalla jos annamme vihervasemmistolaisen hallituksen “käkien” täyttää maamme näillä muualta tulleilta käenpojilla, he tulevat syrjäyttämään kulttuurimme, tapamme ja yhteiskuntajärjestyksemme. Ja vaatimaan aina enemmän, lopulta emme enää mahdu lainkaan omaan pesäämme .

Keskustalaiseen perinteiseen maaseudun ja metsien puolueen puheenparteen tällainen luontovertaus olisi ollut muutenkin osuvampi.

(Julkaistu lyhennettynä FL 02.09.2021)

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Anna-Maria Korhonen

”Täytyy ihmetellä miksi Suomella on ollut Afganistanissa lähes 400 henkilöä työllistävä lähetystö…”

Jos Afganistan-operaatioon on sitten tällaisella volyymillä lähdetty mukaan ja sijoitettu rahaa myös miljardi, miksi siitä ei ole hyödytty mitään. Afganistanin maaperässä lepää miljardien luonnonvarat. Luulisi parissakymmenessä vuodessa Suomeen lennetyn jo rahtikoneittain arvokkaita mineraaleja. Kolonialismista kuitenkin oli kysymys, vai onko hitaammin tai nopeammin itsetuhoisten suomalaisten kolonialismi ns. käänteistä kolonialismia eli riiston sijaan riistäjiä kuljetetaan maahan.

Kempeleen Korleone

Ei mitään käkiä!!! Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä ja niin, että ei jää epäselväksi edes huonon kielitaidon omaavalle.
Toisten kustannuksella siivellä elävä on suomeksi LOINEN. Loinen vaan loisii, syö toisten työn tuloksia ja hyvin usein valittaa kun ei saa tarpeeksi etuja ja ilmaista rahaa.
Meillä on kotoperäisiä loisijoita joita ei työ kiinnosta, kun kotona makaamalla saa paremman elintason kuin palkkatyöstä. Tästä erittäin oudosta epäkohdasta johtuen tänne tulee suurin joukoin myös maailmalta loisväkeä loisimaan.

John Quiman

Viherfasistit käyvät sotaansa suomalaisia vastaan, kuten muissakin maissa kantaväestöä kohtaan. Heille nämä kehitysmaalaiset ja muut ovat väline heidän käymässään sodassa. Lisäksi sotaa käydään koronan varjolla, kun kansaa pelotellaan ja ajetaan jopa perustuslain ja lain vastaisia päätöksiä läpi. Varmaan muillakin tavoin, mutta kun merkit näkyvät, pitää tajuta mihin meitä viedään. Sinne sitten joudutaan, vaikka koko matka kiukuteltaisiin, että en minä usko, että sinne vievät.

Sensuroimaton Totuus

Koko eduskunta (Turtiaista lukuunottamatta) käy sotaa suomalaisia vastaan. Pelkkää teatteria jota pyörittää ammattivalehtelijat täydellisessä (((taustavoimien))) kontrollissa. Aitoa oppositiota ei ole, vain tyhjää länkyttäviä persuja jotka kuitenkin perääntyvät AINA kun olisi tilaisuus toimia kansan edun mukaisesti.

Väestönvaihto jatkuu tasan niin kauan kunnes kansa sen pysäyttää. Umpikorruptoitunut edustuksellinen”demokratia” on yksinkertaisesti murskattava tai tämä kansa tuhoutuu.

Äänestämällä on mahdotonta vaikuttaa koska koko järjestelmä on rikki ja täynnä ahneita nilkkejä jotka kehtaavat kutsua itseään kansanedustajiksi!

Kata

Niin..ota kuitenkin huomioon että nämä mielestäsi ”länkyttävät persut” ovat oikeasti nuori porukka,kokoonpano 2017.He eivät ole olleet päättämässä mistään-vielä.Mutta ei Turtiainen sen kummemin voi vaikuttaa koska hänenkin toimintansa on verbaalista.Eli onko siis samaa ”länkyttämistä”?Ei se että käytettään kovia sanoja muuta mitään.

Saksaan,USAaan ja taatusti meillekin tuli porukkaa joissa jo palautettuja rikollisia.MITEN he pääsivät esim naisten ohi koneeseen?Kukaan ei siis valvonut vaan porukka sisään ja ilmaan!
En toivo että mitään selkkauksia syntyy vaan että ihmiset heräävät näkemään minne meitä viedään,koko länsimaisessa kulttuurissa.Meitä johtaa porukka joka vähät välittää meistä,vain omista hillotolpistaan.
Tuossa on lainaus joka kertoo keitä he ovat ja tarkoitusperänsä.

WEF:n johtaja Klaus Schwabin mukaan neljä globalistien suurinta haastetta nykyhetkellä eli johtavaa ylikansallista strategista agendan hallintaa on:

Koronakriisi (COVID)
Ilmastonmuutos (Climate Change)
Laajentaminen – sukupuolten tasa-arvo (Inclusion, Gender parity)
Neljäs teollinen vallankumous.
”Neljännessä teollisessa vallankumouksessa” (mm. The Great Reset) Schwabin mukaan painopiste on uusien teknologioiden hallinta siinä, että miten hyvin ne saatetaan palvelemaan ihmiskuntaa, eikä aiheuttaa harmia ihmiskunnalle.

Useat Suomen johtavat poliitikot, kuten Sanna Marin ja Annika Saarikko kuuluvat Schwabin alaiseen ”Globaalit nuoret johtajat” -ohjelmaan.

Kuka uskoo Schwabin lausumaa?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kata

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!