Blogit

Kun raiskaa matu, annetaan sille sotu

Pöly ei ole laskeutunut Oulun turvapaikkataustaisten raiskaajien ja alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttäjien tekojen päälle vieläkään- edelleen eri oikeusasteet selvittävät tapahtumien kulkua. Sipilä huusi kutsunsa näille raiskaajille 2015 syksyllä ja se todella kuultiin läpi Lähi-Idän ja Itä-Aasian. Nämä Sipilän ottopojat eivät kaihda mitään, jopa puolustuskyvytön vanhus on heille vapaata riistaa.

Termiä joukkoraiskaus ei käytännössä tunnettu Suomessa ennen alkuasukkaiden invaasiota.

Suomi on säilynyt lähes sata vuotta yhtenäiskulttuurin, evankelis-luterilaisen kasvatuksen ja yleisen länsimaisen moraali- ja etiikkakäsityksen vuoksi hyvinkin tiiviinä ja hyvinvoivana kansakuntana. Tämä tullaan kuitenkin tuhoamaan, kun vihervasemmiston elättien hakijat tuovat omaksi hetken ilokseen alkeellisten olojen nuoret miehet itselleen. Kun oleskelulupa on saatu, vaihtaa tuo mukava nappisilmä maisemaa. Ei hätää, uusia on aina loppumattomassa jonossa.

Kun eduskunnan pitäisi päättää siitä miten selvitä koronan aiheuttamasta talouskriisistä, ovat hallituksen prioriteetit selvät: Vihreät haluavat puhua kuukautissuojista (ja onhan naisten terveys tärkeä ei sillä) ja ensi viikolla käsitellään huulipunahallituksen eduskuntaan tuomaa esitystä kiireellisenä, miten alaikäisenä aivan yksintulleiden turvaa voidaan parantaa. Ja ihan 25- vuotiaaksi lapseksi asti.

Yleisellä tasolla hallituksen tavoite on helpottaa kansalaisuuden saantia- luovutaan aikarajoista, kielivaatimuksista eikä muutama pikkukepponen haittaa mitään. Jos nyt sattuu ensimmäisinä vuosina käymään niin, että kulttuurisyistä tuli vähän raiskattua, niin kyllä Suomen kansalaisuus, passi ja sosiaaliturvatunnus tuon korjaa. Ja jos oltiin jopa muutama kuukausi kiven sisässä, niin silloin syntyy pysyvä suhde Suomeen ja sen kulttuuriin.

Oma mielipiteeni on, että Hammurabin lakia tulisi noudattaa näihin raiskaaviin eläimiin ja rikollisiin.

XXX irti ja pakattuna matkalaukussa sen kanssa kotiin.

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!