Blogit

Syyrian Lotat taas eli “autetaan suomalaiset kotiin”

Suomalainen, Suomessa syntynyt ja elänyt Suomen kansalainen Miikka Mustonen tuli skorpionin pistämäksi Thaimaassa vajaa vuosi sitten. Koska hänellä ei ollut matkavakuutus riittävällä tasolla jäi hän ilman kunnollista hoitoa paikallisissa sairaaloissa. Omaiset vetosivat suurlähetystöön ja valtion apuun – tämä olisi korvattu kun mies olisi Suomeen hoitoon saatu. 

Ei ole olemassa konsulikyytiä, sanottiin ja mies kuoli.

Tämä ei ollut ensimmäinen, eikä jää viimeiseksi suomalaisen kuolemaksi ulkomailla tilanteessa, jossa kotimaahan tuominen voisi hengen pelastaa. Ja nyt kun siellä takavasemmalla jo mölistään “että itsepä omalla rahalla ja riskillä lähti”, niin silti: vastatkoon Irak irakilaisista, Ranska ranskalaisista ja Kongo kongolaisista – ja me omista kansalaisistamme. Siis niistä, jotka eivät ole lähteneet muita matkoilleen tuhoamaan.

Surullisesti ja häpeällisesti näimme viikonloppuna, miten Pekka “Al-Hol” Haavisto hallitustaan edustaen toimii toisin. Kun tulijat ovat valtionhallinnolle tärkeitä, tekee punaviherhuulihallitus kaikkensa saadakseen nämä veteraanit kotiin.

Ei haittaa että KRP:n esitutkinta viime syksyn salaisesta virkamiesten painostusoperaatiosta on kesken. Tässähän Pekka yritti saada virkamiehet tuomaan Isis-naiset vaaraksemme ja taakaksemme ilman poliittista päätöstä: tämä olisi sopinut silloiselle hallituksen lyhytaikaiselle vetäjälle Rinteelle varmasti hyvin. Kädet olisivat olleet puhtaat kuin Pontius Pilatuksella. 

Vihervasemmiston, johon näemmä on Keskustakin jo luettava, jatkuvaa himoa vaarantaa kansamme turvallisuus turhaan tämä rikollinen operaatio ei näy häiritsevän. Nyt tuotiin omasta aloitteesta Al-Holin leiriltä palanneet radikaalinaiset lapsineen “kotiin”. Nämä naiset lapsineet olivat Turkissa täysin turvassa.

Kun Pekka järjestää, Finnair lennättää.

Lainaan itseäni reilun vuoden takaa: ”Kun Suomen tai muun Euroopan maan kansalainen lähtee vapaaehtoisesti maastaan tämän puolesta taistelemaan tai muuten elämään osana tätä kulttuuria, luopuu hän samalla yksipuolisella päätöksellä kansalaisuudestaan. On siis aivan turha puhua siitä tuleeko heitä ottaa takaisin lähtömaahansa, ei tietenkään, valinta on tehty ja länsimaiselle elämänmenolle selkä käännetty.“

Tämän kirjoitin 7.3.2019, kun mietittiin mitä näille Isismorsiamille ja – sotureille tulisi tehdä, kun haluttua islamilaista suurvaltaa ei saatukaan aikaan.

Koska mikään ei enää yllätä nykyisen vihervetoisen hallituksen toimesta, jäämme odottamaan seuraavaa siirtoa. Joko torstaina näemme Puolustusvoimien lippujuhlaparaatissa Pekka Haaviston Pasin johtotornissa vilkuttamassa Isis-lippua vetäen perässään lavetilla uusia veteraaneja.

Näitä kunnioitettavia Isisin vierastaistelijoita, Syyrian Lottia.

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!