Blogit

Taas ovat aasit Jeesuksen selässä

“Tiellä ken vaeltaa, ken aasilla ratsastaa..?” Vaikka kyseessä onkin alunperin adventtilauluksi tarkoitettu virsi, liitämme sanat yleensä palmusunnuntaihin ja Jeesuksen saapumiseen Jerusalemiin viikolla, jonka päätteeksi kristinusko sai alkunsa. Jeesus olisi vaatimattomana opettajana ja muurarina saapunut kävellenkin kaupunkiin, mutta oli jo tuossa vaiheessa siinä määrin arvostettu kansan keskuudessa, että hänet haluttiin näin kaupunkiin pääsiäisen viettoon saattaa. Jeesus ratsasti aasilla – tänään agendan kyllästämä vasen laita satuloi Jeesuksen ratsukseen aina kun tilaisuuden saa.

Tällä kertaa punavihreät kulttuurimarxistit saivat syyn siitä kun kristillisdemokraatit, kuten viisaimmat kokoomuslaiset ja keskustalaistetkin, äänestivät sananvapauden puolesta ja valtakunnansyyttäjän mielivaltaa vastaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen kehtaa vielä eduskunnan päätöksen jälkeenkin asettaa itsensä perustuslain ja vallan kolmijako-opin yläpuolelle ja spekuloida kuinka hän olisi saanut tuomion aikaan väärinajattelijalle. Tämä sairas lausuma tulisi tutkia, ei valtakunnan ylin syyttäjä voi oikeusvaltiossa näin toimia.

Eduskunnan päätöksen jälkeen olemme saaneet lukea kannanottoja, missä viitataan nimenomaan kd:n edustajien tekemään täysin oikeaan päätökseen: eräskin koomikko Twitterissä saa aikaan olkiukon: “Jos Jeesus ilmaantuisi nyt Suomeen, kutsuisivatko kristillisdemokraatit häntä vieraslajiksi?” Tämä ei ole uutta. Näin on toimittu jo vuosia.

Siinä missä esimerkiksi Päivi Räsästä riennetään kivittämään paremmiston toimesta, kun hän puolustaa perinteisiä perhearvoja ja suomalaista kulttuuria, ollaan valmiita ottamaan Raamatun opit käyttöön, kun ne palvelevat omaa agendaa ja ajatusmallia. Kirkko on jo pakotettu hyväksymään ja tukemaan muun ohella nykyisin täysin poliittista ja perversioita korostavaa Pride-liikettä sekä painostettu hyväksymään omista arvoista poikkeavia käytänteitä. 

Mikään instituutio tai liikeyritys ei ole turvassa puolestaluokkaantuvien fanaatikkojen vainolta.

Itselleni vähemmistöt, etniset,uskonnolliset, seksuaaliset tai vaikkapa vammaisväestö, ei ole mikään ongelma. Päinvastoin, tuttavapiiristäni löytyy kaikkia mainittuja ja useimmat eivät halua olla missään tekemisissä näiden itsensä meidän yläpuolellemme nostaneiden toiviaisten, lindströmien, andersonien, tuomiojien ja lukuisten muiden, jotka todellisuudessa haluavat vain murtaa suomalaisen kulttuurin oman maailmantuskansa parantamiseksi. Kansalainen on heille tässä vain maksaja ja ylenkatsottu typerys.

Meillä ja teillä on valta osoittaa, ettei näin ole. Voimme vieläkin vaaleissa vapaasti valita edustajiksi heitä, jotka uskovat siihen, että suomalaisilla on halu säilyttää yhteiskuntamme, jonka olemme tänne rakentaneet. Tämä valta on päivä päivältä enemmän uhattuna.

Emme saa antaa aasien ja määkivän lammaslauman päättää puolestamme ja pelätä kertoa mitä mieltä olemme. 

Siksikin PS!

Tietoa julkaisijasta

Pia Kuparinen

EK-vaaliehdokas (ps.) 2023 vaaleissa.
Kaupunginvaltuutettu, kh:n jäsen, Kanta-Hämeen perusnaiset vpj.
Koti, Uskonto, Isänmaa. Omavaraisuus, Turvallisuus, Ostovoima!