Blogit

Pikkutyttönä suojattijengin suojissa

Kuva: John Bauer 1915.jpg. Wikimedia Commons. Public domain.

Samppanjasosialistin tapa kyykyttää suomalaista köyhää on sulloa hänet alueelle, jossa 90% asukkaista edustaa spesifisti niitä maahanmuuttajaryhmiä, joilla on kroonisia vaikeuksia sopeutua.

Yksi kantasuomalainen pikkutyttö usean vuosia vanhemman suojattioppilaan seurassa on tällaisella alueella asuvalle surullisen tuttu näky.

Työläisperheiden vanhemmilta halutaan vieläpä evätä mahdollisuus päästää lapsensa kouluun naapurikaupunginosaan, vaikka lapsi taittaisi koulumatkansa pyörällä.

”Eihän nyt meidän hienostoalueella!”

Tiedostavatko suvaitsevaiset, että kun he päästävät aikuisia tänne alaikäisen papereilla, ne pääsevät laillisesti panemaan 12–13-vuotiaita?

”Hyvää oppi tekee terroristillekin!”, totesi ylikomisario Jari Taponen ehdottaessaan, että jopa täysi-ikäisiksi yleisesti tunnetut terroristit opiskelisivat suomalaisten lasten kanssa samoissa kouluissa.

Terroristisessa tarkoituksessa tapahtuva ryhmäytyminen ja varsinaisia terroritekoja edeltävä rikollisuus on valkoisten tyttölasten kanssa ”hengaavien” väestöryhmien keskuudessa tätäkin yleisempää. Todella huomattavasti yleisempää ja laajamittaisempaa.

Yksilö voi sopeutua uuteen kulttuuriin. Kokonainen vieras yhteiskunta ei voi.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit