Blogit

Sosialidemokraatit, MV-lehden käsikassara

Kuva: A-propaganda-poster-from-the-Soviet-Union-in-the-1920s-391853265017.jpg. Wikimedia Commons. Lisenssi: Public Domain.

Mitä yhteistä on SDP:llä ja MV-lehdellä?

Molemmat ansaitsevat rahaa itärajan auki pitämiseksi tekemällään työllä.

SDP tekee yhteistyötä putinin kanssa koska ”ihmisoikeudet”. Aivan kuten entisajan stalinistit. Toivottavasti Suojelupoliisi seuraa puoluetta tiiviisti.

Työväenliike ei ole saanut aikaan pelkästään pahaa. Maailma olisi omalla tavallaan kurja, jos kokoomus päättäisi kaikesta. Valitettavasti tehdastyöläiset maatyöläisiä vastaan yllyttänyt marxismi-leninismi on 1800-luvulta alkaen järsinyt työväenliikettä sisältäpäin kristillisiä arvoja vääristävällä eksytysopillaan.

Maanpetoksellisia tendenssejä ei voida jättää huomiotta.

Vuoden 1918 vapaussodassa SDP yritti liittää Suomen osaksi kommunistista Neuvosto-Venäjää. Suomen itsenäisyyden onneksi Lapuanliike onnistui myöhemmin tavoitteessaan kieltää maanpetoksellinen toiminta.

Toisen maailmansodan päättäneessä Neuvostoliiton sanelurauhassa kommunistit saivat jälleen laajat toimintavapaudet. Areenalle ilmestyi sosialidemokraattejakin radikaalimpia toimijoita. SDP:llä oli tilaa radikalisoitua yhä enemmän vasemmalle, koska äärimmäisistä äärimmäisin äärivasemmisto sai sen näyttämään säälittävän maltilliselta.

1970-luvun stalinistit eivät ymmärtäneet politiikasta mitään. Teatterialalle heillä sen sijaan oli lahjoja, koska kommunismi on teatteria. (Pohjois-Korean elokuvateollisuus on muuten erittäin korkeatasoista.) Lisäksi he käyttivät häikäilemättömästi hyväksi nuorten naisten eksoottisuudenkaipuuta ja luonnottomiin kohteisiin keinotekoisesti uudelleensuunnattua hoivaamisviettiä. Venäjän luultiin olevan suvaitsevaisuuden paratiisi kuten islamilaisen maailman nykyään.

Tarja Halosen presidenttikaudesta ei tarvinne edes puhua. Suomettumista ja avointa Venäjän etujen ajamista jatkettiin, vaikka tämä ei ollut enää välittömän sodan uhan torjumiseksi pakollinen toimi.

Nyky-SDP ja nimeltämainitsemattomat vassarijuristit tekevät kaikkensa, jotta putin onnistuisi hybridioperaatiossaan tuoda rajan yli satoja ja taas satojatuhansia lukutaidottomia afrikkalaisia miehiä Suomen epävakauttamiseksi ja kansan jakamiseksi kahtia. Kommunistit haluavat Suomeen Arabiemiraattien kaltaisen sukupuolijakauman, jotta miehet taistelisivat naisista päämuotoisesti väkivalloin. Samalla toki poliisin voimankäyttöoikeutta rajoitetaan jatkuvasti enemmän, toisin kuin arabimaissa. Eikä ole mitenkään uutta sekään, että feministit tahtovat tehdä miehistä ja naisista toistensa vihollisia.

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaan lievästi sairas maahanmuuttaja asetetaan jonossa vakavasti sairaan suomalaisen ohi. Ilmeisesti ”maahanmuuttaja” tarkoittaa haittamaahanmuuttoa, koska ukrainalaiset naiset ja lapset eivät saa terveydenhuoltoa ollenkaan. Osa heistä asuu myös kadulla. Koska olet viimeksi nähnyt tai kuullut teltassa asuvasta irakilaisesta tai somalialaisesta miehestä Suomessa? Niinpä.

Kun vasemmisto ehdotti raja-aitaan jätettäväksi aukkoja eläimille, puhuivatko he todella eläimistä?

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Joku tolkku

Suomi ja suomalaisuus on lakkautettavien asioiden listalla. Ja kukas homman hoitaa paremmin kuin suomalaiset itse. Kaikki eduskuntapuolueet tekevätkin hartiavoimin työtä, että Suomi liukenee pois maailmankartalta. Hallituksen motto tuntuu olevan, lisää maahanmuuttoa ja maahanmuutolle lisää rahaa. Outoa on se, että asialle ei mahda kukaan eikä mikään mitään.

Poliittisesti koditon

On meillä rajat muihinkin ilmansuuntiin mutta sieltä päin kuka tahansa halukas kyllä saa tulla suomeen laittomasti kaikkien puolueiden mielestä. Oli meillä joskus joku matuvastuinen puoluekin olevinaan mutta sen matu- tai EU-vastaisuudesta ei ole kuulunut aikoihin mitään ja sen viimeinen saavutus alalla on ollut hyväksyä EU:n uusi siirtolaissopimusta joka avaa pääsyn ainakin 75 miljoonalle uudelle siirtolaiselle EU:n alueelle.
Loppuun heitän ikävän ajatukseen siitä että tuo suomettuminen Brysselliin ja Washingtoniin päin ei välttämättä ole pitkässä juoksussa yhtään parempi idea kuin tuo itänaapurille päin harrastettu nöyristely. Olisiko Suomi-neidon aika miettiä sitä voisiko hän elää itsenäistä elämää omilla ehdoillaan sen sijaan että olisi aina ryntäämässä joko äiti-Venäjän tai setä Samulin kainaloon?

Ruoste Iskee

Parastahan tuo Suomelle olisi olla suvereenisti itsenäinen maa, ei kuulua mihinkään liittoihin, ei eu:hun, ei natoon eikä ainakaan yk terroristijärjestöön. Natosta pitäsi erota ja liittyä vain jos usa eroaa siitä. Minulla on kytenyt aina pinnan alla myös viha usaa kohtaan mikä jäi taka-alalle kun ryssä hyökkäsi Ukrainaan, mutta näinä muutamina kuukausina vihani usaakin kohtaan on taas noussut nappiinsa, sotahullu maa joka ei muutu mihinkään hyvään suuntaan, kuten ei itäinen serkkunsa myöskään.

John Quiman

Aika epärealistisia ajatuksia. Maailma on mitä on. Valtiot ovat kaikki itsekkäitä, kukin resurssiensa rajoissa.

Nato on hyväksi, koska se suojelee itärajan takaa olevalta uhkalta. On yhdentekevää, mitä liittolaiset ovat, koska hyvyyden ilmentymiä ei ole tässä maailmassa tarjolla. On realistista tajuta, että Suomi ei määrää kaapin paikkaa tässä maailmassa, eikä se joidenkin haaveilema ”suvereeni itsenäisyys” ole käytännössä mahdollista, ellei sitten mene suljetuksi maaksi, kuten Albania aikoinaan oli. Se ei tosin suojele ulkoiselta uhalta, jos sellainen uhka alkaa toteutua, mutta voisi ainakin jonkin aikaa kuvitella, että nyt teemme mitä haluamme, emmekä välitä toisten mielipiteistä.

Suomi voisi toki toimia itsenäisemmin kuin mitä on toiminut, kuten jotkut muutkin toimivat, mutta kansa valitsee maan johtoon poliitikkoja, jotka kumartelevat kuka millekin aatteelle ja kuka kuinkakin syvään.