Blogit

Työvoimapula ja huoltosuhdeongelma

Miksi vasemmiston ratkaisu työvoimapulaan ja huoltosuhdeongelmaan on tuoda Suomeen spesifisti ja poikkeuksetta vain sellaisten maiden kansalaisia, joilla on kroonisia vaikeuksia työllistyä tai edes kouluttautua ja joissa lukutaito on käsitteenä tuntematon? Pitäkää mielessä, että saatatte itse päätyä vanhoina heidän hoidettavakseen.

Oikeusministeriön ohjeen mukaan on rasismia opettaa maahanmuuttajataustaiselle lapselle suomea hänen lähtötasonsa mukaan. Ilmeisesti siksi, ettei lapsi oppisi kunnolla suomea.

Vahvistaa jo kauan tiedossa olleen tosiseikan, että wokettajat haluavat maahanmuuttajia tänne nimenomaan olemaan outoja ja vaivaa aiheuttavia kummajaisia hyvin toimeentulevan kansalaisen sijaan. Liberaali ja integroitunut pakolainen on wokettajan pahin painajainen sekä vihollinen.

(Paras oli kuitenkin tuo, että jos et osaa lausua vieraskielistä nimeä oikein, niin olet rasisti. Onko suomalaisilla velvollisuus opetella puhumaan afrikkaa, vaikka afrikkalaisille ei saa opettaa suomea?)

Wokettajat eivät ole oikeasti kiinnostuneita vähemmistöjen olojen parantamisesta vaan kantasuomalaisten (etenkin miesten) elämän kurjistamisesta. Tärkeintä on, että valkoiset ovat vähemmistö omassa maassaan ja kärsivät siitä aiheutuvasta taakasta, ei että tänne jo kotiutuneet vähemmistöt saisivat olla rauhassa. Vähemmistöjen oikeudet ovat vain savuverho pahantahtoisten pyrkimysten edistämiseksi.

Aivan kuten Stalinin Neuvostoliitossa.

Lue lisää

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Persuihin pettynyt

16.5.2021 jarrutuskeskustelu EU-tukipaketista loppui kuin seinään… MISTÄ tämä lopetuskäsky tuli? Ostiko Kokoomus Persut hiljaiseksi? Lahjottiinko Persut ihan Brysselistä käsin? Vai tuliko lopetuskäsky puolueen sisältä eräältä CIA:n ”työmieheltä”?
Seinäjoen puoluekokouksessa jossa Purra valittiin puolueen johtoon… miksi kolmasosa paikalle tulleista 2000:sta ihmisestä jätti äänestämättä? Kaikilla 700:lla jäsenmaksut maksamatta Nico Giasantin tavoin? Miksi näin pienen porukan takia piti käyttää sähköisiä Dominion-äänestyskoneita? MITEN Talouselämä ja HS tiesivät Purran voittaneen puheenjohtajakisan varttitunnia ennen kuin äänestyksen tulos oli julistettu itse äänestyspaikalla?
Tuon surullisen kuuluisan puoluekokouksen jälkeen persut äänestivät 48a puolesta peruslakivaliokunnassa ja tuo ”pakkopiikki tai palkattomuus” vaatimus tullessaan voimaan 2022 alussa ei koskenut vain sairaanhoitajia vaan KAIKKIA SoTe-alan kohteiden työn tekijöitä kuten mm. siivoojia, talonmiehiä ja pelastoimen väkeä aina palomiehiin asti… nämä ovat aloja joilta löytyy paljon persujen äänestäjiä mutta kyseistä puoluetta ei pahemmin näyttänyt kannattajiensa toimentulot tai terveys kiinnostavan?
Moni myös äänesti persuja siksi että puolue aikoinaan oli sekä EU että NATO vastainen ja varsinkin tuon jälkimmäinen kohdalla takki kyllä kääntyi ennätysajassa ja reilun vuoden ajan PS on lähinnä kilpaillut isäntäpuolueensa Kokoomuksen kanssa siitä kuka on suu eniten vaahdossa NATOttanut.
On myös mielenkiintoista että persut vaihtoivat EU-parlamentin puolella kansallismielisten puolueiden ID-Groupista liittovaltiokehitysmyönteisen ECR:n riveihin näin pettäen kaikki EU-vaaleissa puoluetta äänestäneet. Sekin on varmaan sattumaa tämä vaihdos tapahtui samoihin aikoihin kun sopu Kokoomuksen kanssa hallitusneuvotteluissa sattui löytymään?
Persujen viimeisin saavutus on ollut tukea EU:n uutta siirtolaissopimusta joka avaa pääsyn 75 miljoonalle uudelle siirtolaiselle EU:n alueelle, eikös persujen pitänyt olla matuvastainen puolue?

Miten kukaan pystyy vielä kaiken tämän jälkeen näkemään Perussuomalaiset kansallismielisenä puolueena ja/tai minkäänlaisena vaihtoehtona muille globalistipuolueille?

Ruoste Iskee

Kyllä monet näkyy uskovan vaikka kuinka tulisi persuilta räkää naamaan.
Itse olen saanut noilta oikein uhkailuja, vaikka minä en uhkaile ketään vaan kerron sen mitä ovat tehneet. Minulle alkaa tuo puolue näyttämään siltä että kaikki noista olisi muslimeita.

Joku tolkku

Perussuomalaiset voisivat vaihtaa nimensä petossuomalaisiksi. Suomi luvattiin pelastaa, vai oliko se ottaa takaisin. Ihan sama, mutta totaalista potaskaa lasketeltiin ennen vaaleja. Kelkka kääntyi 180 astetta. Taisi kyllä jäädä koko kelkka ja noustiin kokoomuksen kelkkaan. Mukavampihan se on ajella samalla kyydillä kohti hillotolppaa, veronmaksajien kustantaessa turvatun yleelllisen elämän. Joku persu saattaa jopa hävetä hiljaa mielessään. Mene tiedä, mutta kaikkien vaalipetosten petos tuli tehdyksi.

Ruoste Iskee

Persut allekirjoitti täyden kannatuksensa eu:n siirtolaislaille, se tietää että lähes 80 miljoonaa 3 maailman läjää lähtee kohti eurooppaa. Eli vasemmiston rinnalle ja jopa ohi liihottivat persut tuolla äänestäjiensä päälle sylkemisellä. Kun persut ja vasemmisto saa halunsa täytettyä, Suomea ei enää ole.

Viimeksi muokattu 26 päivää sitten by Ruoste Iskee